10cc

10cc

+ support: Jasper Erkens

10cc

+ support: Jasper Erkens

  • Zondag 31 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

10cc, een van de meest invloedrijke bands uit de geschiedenis, komt naar De Oosterpoort. Ze hebben een duidelijke stempel op de geschiedenis van de popmuziek gezet en wisten de ene na de andere hit te scoren.

10cc
In het voorjaar van 2020 keert de befaamde band 10cc terug naar De Oosterpoort! Verwacht een show vol met klassieke meezingers als I’m Not In Love, The Wallstreet Shuffle en Dreadlock Holiday. De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren 70 was de band toonaangevend in de charts en werd als een van de creatiefste en meest kleurvolle bands van de wereld beschouwd.

verplaatst

Dit concert is verplaatst van 12 april naar 31 oktober 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.

Tour
Na een lange radiostilte is het album Clever Dogs verschenen en tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld. De shows blijven immens populair. Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt”. Op 31 oktober 2021 staan ze in De Oosterpoort met een sterke show met enkel tophits die je van a tot z kan meezingen!

10cc – Iain-Graham-Paul-Keith-Rick – credits Reinout Bos – 2019.05.02(1)

Support: Jasper Erkens

Geboren in België. Opgegroeid in Londen. Woonachtig in Amsterdam. Jasper Erkens is amper 28 en heeft er al een rijk gevuld parcours opzitten. Hij was pas 15 toen hij zijn eerste plaat releaste. Geïnspireerd door iconen als David Bowie en Damien Rice speelde de jonge, ambitieuze Erkens zich in de kijker. Het legde hem geen windeieren. Hij speelde als jongste solo artiest ooit op Rock Werchter en veroverde een plek als support van Adele, die hem prompt wat moederlijke raad gaf: “Schrijf je in aan de BRIT school in Londen.” Erkens liet het zich geen twee keer zeggen en vertrok op muzikale queeste aan de andere kant van het kanaal.

 

Enkel geplaceerde zitplaatsen beschikbaar

10cc, one of the most influential bands in history, is coming to SPOT Groningen. In spring 2020, on Sunday 12 April, they will play in De Oosterpoort. 10cc left their mark in the history of pop music and scored one hit after another.

In spring 2020 the renowned band 10cc will return to De Oosterpoort! Expect a show filled with classic singalongs as I’m Not In LoveThe Wallstreet Shuffle and Dreadlock Holiday. The band has sold more than 30 million albums worldwide. In the ‘70s the band led the charts and was considered to be among the most creative and colourful bands in the world.

Tour
After a long period of radio silence, the album Clever Dogs was released and the band has been touring the world for a couple of years now. The shows still are immensely popular. Frontman Graham Gouldman says: “You get the people you would expect, who grew up with 10cc, but you also get young kids who know the songs too.” On 31 October 2021 10cc will give a powerful performance in De Oosterpoort, with top hits you can sing along from beginning to end!

Website 10cc

Join the Facebook event

Reserved seating only