Premiere video We’ll Meet Again

Premiere video We’ll Meet Again

Nieuws

“Don’t know where, don’t know when…” Op 5 mei jl. brachten muzikanten en artiesten vanuit Stad en Ommeland met arrangementen van Reinout Douma van het Noordpool Orkest het nummer We’ll Meet Again ten gehore. Samen doorbraken zij de stilte op Bevrijdingsdag en brachten ze een hommage aan de vrijheid. Van de bijna vijfhonderd ingezonden filmpjes van deelnemers werd een montage gemaakt:

Meer dan 1100 deelnemers
Vanuit de tuin of vanaf het balkon tot en met het dak van het Groninger Forum en de Stadsschouwburg. Met meer dan 1100 deelnemers, waaronder ensembles en solisten, musici en dansers, georganiseerde en ongeorganiseerde podiumkunstenaars en jong en oud was het een groot succes.

Premiere video
De initiatiefnemers Karin Noeken (De Wijk De Wereld, De Steeg) en Reinout Douma (Noordpoolorkest) waren ontroerd door het enorme aantal ingezonden filmpjes van deelnemers. Gezien het grote aantal inzendingen is het helaas niet gelukt om alle beelden te verwerken. Op donderdag 21 mei gaat de video om 12.00 uur in première, vanaf het YouTube kanaal van het Noordpoolorkest.

Initiatief: Karin Noeken en Reinout Douma
Deelnemende instellingen, musici en artiesten: Noordpool Orkest, De Wijk De Wereld, SPOT Groningen, Theater de Steeg, het Noord Nederlands Orkest, Bab Ad-daar, Het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Martiniplaza, het Prins Claus Conservatorium, Haydn Jeugd Strijkorkest, Forum Groningen, Vrijdag, Bert Visscher, Wia Buze, Izaline Calister, Marlene Bakker, Mo Yussuf Bos, Zuhauze, Marcel Hensema, Arnold Veeman, Frank den Hollander, Arno van der Heyden, Jan Henk de Groot, Erwin de Vries, bijna 1100 deelnemers uit Stad en Ommeland en vele anderen.

Bekijk hier de fotoreportage:

?: Maria Miedem, Mark de Vos, Knelis, Marion Verwey, Carl Bron, Marlou Brands, Peter Kleywegt, Johan Wolfard, Jan ten Kampen en Ronald Lowijs.