Voor scholen

Voor scholen

We zetten ons in om zoveel mogelijk inwoners van stad en ommeland te bereiken met onze concerten en voorstellingen. Dat doen we vanuit de overtuiging dat cultuur bijdraagt aan de ontwikkeling van het individu en onze samenleving. We bieden educatieve programma’s voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo.

Primair onderwijs

Samen met het Noord Nederlands Orkest, Het Houten Huis, het Grand Theatre en het Groninger Museum bieden we het basisonderwijs in de stad Groningen een Cultuurmenu aan. Dit menu bestaat uit verschillende activiteiten voor op school en op locatie, voor alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op Cultuurmenu Groningen.

Voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van educatie? Neem dan contact op met Ellis Hendriksen, ellishendriksen@spotgroningen.nl. Wil je met je klas naar een voorstelling? Neem dan contact op met Paulien Jongsma via tel 050-3680189 of mail: paulienjongsma@spotgroningen.nl. Voor groepen bieden we vaak extra’s, zoals workshops, een theatrale inleiding, danstrainingen of een interview met acteurs.

Speciale tarieven

Heb je een CJP pas of collegekaart (t/m 29 jaar)? Dan profiteer je bij veel voorstellingen en klassieke concerten van sterk gereduceerde prijzen. Kijk op de eventpagina voor meer informatie over prijzen. Nog geen CJP pas? Je koopt hem al voor slechts 17,50 per jaar!