Wel winnen, he?

Wel winnen, he?

NOC NSF

Wel winnen, he?

NOC NSF

  • Dinsdag 18 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 18 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartjes zijn te bestellen via: www.welwinnenhe.nl. Een kaartje kost slechts €5 (excl. €0,62 transactiekosten per bestelling). De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). De inloop is vanaf 19.30 uur.

De theatervoorstelling ‘Wel winnen hè! – versie ouders’ gaat over hoe ouders ervoor kunnen zorgen dat het goed gaat met hun kind in de sport en het kind tijdens het sporten optimaal plezier kan beleven. Deze voorstelling wordt in de Oosterpoort in Groningen gespeeld op dinsdag 18 maart. De voorstelling is speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs, maar zeker ook voor andere betrokkenen van jeugdleden!

Wat zeg je aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Over dat soort vragen gaat ‘Wel winnen, hè! – versie ouders’. Een nieuwe, humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. De drie kinderen van Bas en Lisa spelen op de betreffende zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!
De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport, 42 sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. Samen met alle mensen die betrokken zijn bij de sport willen zij ervoor zorgen dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen op persoonlijk en sportief vlak, dat zij blijven sporten en dat iedereen optimaal plezier beleeft aan hun sport.