Van Dik Hout

Van Dik Hout

25 jaar Van Dik Hout (Theatertour)

Van Dik Hout

25 jaar Van Dik Hout (Theatertour)

  • Zaterdag 4 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Van Dik Hout staat op de kop af vijfentwintig jaar in de voorhoede van de nederpop met zijn pure rock vol poëtische teksten.

Om dit te vieren speelt de band in een akoestische en intieme setting een overzicht van zijn indrukwekkende oeuvre met klassiekers als Alles of niets, Mijn houten hart, Zij maakt het verschil en natuurlijk Stil in mij. Daarnaast hoor je nummers van het nieuwe album dat dit najaar uitkomt

Van-20Dik-20Hout-20-2025-20jaar-20Van-20Dik-20Hout-20Jaap-20Stolk-202
Fiesta Mexicana (Streetfood)

Fiesta Mexicana (Streetfood)

Begin je avond goed met Mexicaans streetfood (vlees of vega) met guacamole, zure room en salade. Probeer de groentequesadilla met cheddar, taco’s met krokante kip, een burrito met rundvlees en kidneybonen. Of ga voor de vegetarische plank met enchilada verduras, paddenstoelen met blauwe kaas, een rijk gevulde ovenschotel belegd met nacho en gesmolten kaas en chili sin carne. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Enkel vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar