Van Baerle Trio

Van Baerle Trio

Van Baerle Trio

  • Woensdag 19 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Volgens de Volkskrant spelen ze “zo homogeen als een Siamese drieling”, ze ontvingen voor hun debuut-cd uit 2013 een Edison Klassiek en vielen ook individueel in de prijzen. Hannes Minnaar, een van Nederlands succesvolste pianisten, ontving in 2016 de Nederlandse Muziekprijs. Twee jaar later was het de beurt aan celliste Maria Milstein en ook cellist Gideon den Herder behoort tot de absolute top. Dan mag je dus met recht spreken van het boegbeeld van de kamermuziek in Nederland. Afgelopen twee jaar werkte het Van Baerle Trio aan een reeks cd’s met alle pianotrio’s van Beethoven. Wat is er fijner dan dit soort hoogstandjes dicht op de huid van drie topmusici te ervaren? Bent u klaar voor een avondje Beethoven met de Van Baerle’s?

Van Baerle Trio
Photo: Marco Borggreve

“Het Van Baerle speelt de werken charmant en is altijd uitstekend in balans. Het trio is op zijn best wanneer de noten vragen om een melancholische toets.”
de Volkskrant

“Hier is een topensemble aan het werk dat zich internationaal met de beste op dit gebied kan meten.”
Opus Klassiek

Restaurant Tromp

Restaurant Tromp

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.

Prijs incl. pauzedrankje en garderobe.

Beethoven: Variaties in Es op. 44
Beethoven: Pianotrio nr. 3 in c op. 1/3
Beethoven: Pianotrio in Bes op. 97
Erzherzog