Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

  • Zaterdag 23 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In het gebied ergens tussen dat van de charmante volkszanger en charismatisch rockidool in is er maar één, en dat is Thijs Boontjes. Waar Thijs Boontjes is, wordt gedanst, geklapt en genoten. Waar Thijs Boontjes is, is ambiance. In 2022 speelde Thijs met zijn geweldige band onvergetelijke shows op diverse grote festivals (Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into The Great Wide Open, HIER-festival Ahoy’). In april 2023 werd Paradiso volledig plat gespeeld, en deze zomer staat een aantal zeer aansprekende festivals op de agenda (oa Concert at Sea, Dauwpop).

En dit najaar gaat het dan gebeuren, Thijs komt met een gloednieuw album.“Vanavond”, de nieuwe single is daarvan het voorproefje, het lied is het verslag van Thijs z’n ‘polderglamoureus’ bestaan. Waar Boontjes is, is ambiance, dus ben erbij tijdens de clubtournee!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert. We serveren hier klassiek gerechten op eigentijdse wijze, naar keuze een drie- of viergangen diner.

Bekijk menu en reserveer