Sunday Morning Classics

Sunday Morning Classics

m.m.v. Prins Claus Conservatorium

Sunday Morning Classics

m.m.v. Prins Claus Conservatorium

  • Zondag 31 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 11:00 uur: Aanvang concert
  • 12:00 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

In de zevendelige serie Sunday Morning Classics spelen studenten van het Prins Claus Conservatorium in verschillende bezettingen en in samenspel met hun hoofdvakdocenten. Ieder concert staat in het teken van een ander instrument.

De concerten vinden dit jaar plaats vanuit de kleine zaal van De Oosterpoort. Presentator Mark Vondenhoff – hoofd van de studierichtingen Dirigent, Klassieke Muziek en Compositie & Muziekproductie – interviewt de musici en natuurlijk is er ook voor het publiek de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Sunday Morning Classics vindt plaats op 10 oktober (houtblazers), 31 oktober (strijkorkest o.l.v. violiste Kati Sebestyen), 21 november (slagwerk), 6 februari (viool), 6 maart (piano), 10 april (Jong Talentklas) en 30 mei (slotconcert).

Podcast: Discover the Classics

Podcast: Discover the Classics

Meer achtergrondinformatie? Luister dan ook naar onze podcast over verschillende periodes van de klassieke muziek door Yvonne van den Berg, oud-programmeur Klassiek van Spot Groningen. Meer informatie

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via via The Fork.