Studio Sessions (livestream)

Studio Sessions (livestream)

Never been heard, never been seen...

Studio Sessions (livestream)

Never been heard, never been seen...

  • Dinsdag 23 maart 2021
  • 20.00 uur: Start programma
  • 21.15 uur: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Nu we voorlopig nog geen live concerten voor publiek kunnen organiseren, presenteren SPOT Groningen en het NNO samen een serie concerten in een nieuwe vorm: de Studio Sessions. Tijdens de Studio Sessions tunen bezoekers via een digitaal platform in op de studio van SPOT. Daarna gaan zij uiteen voor drie intieme, muzikale verrassingen. Het thema van de eerste Studio Sessions is Never been heard, never been seen. 


Never been heard, never been seen

Tijdens de Studio Sessions ervaar je de musici van het NNO zoals je dat nog niet eerder hebt gedaan. Solisten en kleine ensembles spelen op spannende plekken die het publiek nog niet eerder heeft gezien, stukken die nog niet eerder zijn gehoord. Never been heard kan ook betekenen dat musici een ander instrument bespelen dan dat zij normaal gesproken doen. Tijdens de sessies luister je niet alleen maar is er ook ruimte voor interactie. Hierdoor leer je het muzikale stuk en de musicus op een bijzondere manier beter kennen.

Try-outs exclusief voor Agenda-abonnees van SPOT en vrienden van het NNO

Studio Sessions is een unieke, muzikale ervaring, zowel voor de bezoeker als voor de musici. Welke miniconcerten je krijgt, dat blijft nog even een verrassing. Wil je de try-outs van de Studio Sessions meemaken? Dat kan, als je vriend bent van het NNO of Agenda-abonnee van SPOT! Je ontvangt van ons per mail een code waarmee je kaarten kunt kopen. Naast een ticket heb je een computer, laptop of tablet met daarop het gratis te downloaden programma ZOOM nodig. De dag voor het event ontvang je per mail een instructie en de link naar de Studio. Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!