Son Mieux

Son Mieux

+support: Banji

Son Mieux

+support: Banji

  • Vrijdag 28 april 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Aanvang event
  • (Tijden onder voorbehoud)
Son Mieux ook op Stadspark Live!

Son Mieux ook op Stadspark Live!

Dit concert is helemaal uitverkocht! Heb je naast de tickets gegrepen en wil je Son Mieux alsnog graag live zien? Zondag 18 juni staan ze samen met o.a. Lionel Richie, Anouk en Gregory Porter op Stadspark Live in Groningen!

Klik HIER voor meer informatie

Son Mieux maakt de muziek die we nodig hebben in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Rijke, jaren zeventig-achtige arrangementen met persoonlijke verhalen en moderne producties.

Hun tweede album The Mustard Seed is eind vorig jaar verschenen en oogst veel lof en leverde zelfs een Edison (de Nederlandse Grammy’s) op. Monsterhit Multicolor is zo’n heerlijke oorwurm die je meezingt zonder dat je er erg in hebt. Maar de band schittert echt op het podium, met energieke, goed gearrangeerde shows waar de emoties hoog oplopen en dansen centraal staat. Mei 2022 speelden ze al met gemak de klein zaal van De Oosterpoort plat, nu komen ze terug en wacht de Grote Zaal op ze!

Support: Banji

Het Nederlandse viertal Banji combineert de stijlen van Beck, The Dandy Warhols en Darwin Deez met puntige gitaren, 8-bit sounds en sardonische teksten. In januari 2021 speelde de band een opvallende show op Eurosonic Noorderslag met lovende recensies. Sinds dien hebben ze o.a. in het voor programma van Balthazar, DI-RECT en De Staat gestaan

 

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar