Simple Plan

Simple Plan

Opener: The Bottom Line & Special guest: ROAM

Simple Plan

Opener: The Bottom Line & Special guest: ROAM

  • Maandag 9 mei 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 9 mei 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Extra informatie

Extra informatie

 

 

 

De rockband Simple Plan bestaat alweer een jaar of zestien, maar de leden dartelen nog steeds als jonge honden over het podium. Niet zo vreemd, want het is onmogelijk om op je plek te blijven staan bij de geoliede poppunksongs van dit vijftal.

Simple Plan is één van de populairste bands in het genre poppunk. De Canadezen staan bekend om hun energieke punksound en verkochten wereldwijd miljoenen albums. De bekendste nummers van de band zijn Summer Paradise, Welcome to My Life en Your Love Is a Lie.

Het nieuwe (vijfde) album ‘Taking One For The Team’ is net gelanceerd en de eerste single is meteen weer een schoolvoorbeeld van een ijzersterke popsong.

Bij de aankoop van ieder ticket gaat er €1,- naar de Simple Plan Foundation.

Er is een speciale Simple Plan VIP-upgrade te koop via deze link.

Website Simple Plan

Special Guest: ROAM
ROAM is het voorprogramma bij Simple Plan op 9 mei in De Oosterpoort. De Britse mannen van ROAM maken knallende poppunk. Afgelopen januari kwam het album ‘Blackbone’ uit en met dit album op zak gaat de band er een knallend voorprogramma van maken bij Simple Plan!

Opener: The Bottom Line
The Bottom Line is een pop/funk band uit Londen. De band heeft een old school vibe en heeft als doel iedereen te laten springen op de muziek. Het streven is dan ook om het publiek eraan te herinneren dat niet alles in het leven verveld of stom is en dat er juist genoeg redenen zijn om volop te genieten. Dat wordt lekker dansen dus!

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl

Rock band Simple Plan has been around for about sixteen years now, but its members frolic on stage as enthusiastically as ever. No wonder, because it is impossible to stand still when listening to the catchy pop-punk songs of these five musicians.

Simple Plan is one of the most popular bands in the pop-punk genre. The Canadians are known for their energetic punk sound and sold millions of albums worldwide. The band’s most famous songs are Summer Paradise, Welcome to My Life and Your Love Is a Lie.

Their new (fifth) album ‘Taking One For The Team’ has just been released and the first single is another classic example of an excellent pop song.