Roosbeef

Roosbeef

Support: G de Singer-Songwriter

Roosbeef

Support: G de Singer-Songwriter

  • Woensdag 25 februari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 25 februari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Luister naar het nieuwe album van Roosbeef!

Luister naar het nieuwe album van Roosbeef!

Luister hier naar het nieuwe album ‘Kalf’ van Roosbeef.

U betaalt per ticket € 2,50 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

Roosbeef (Roos Rebergen) heeft een nieuw album uitgebracht en daar hoort natuurlijk een tour bij! Deze bijzondere dame met haar even bijzondere liedjes en stem stond in 2012 voor het laatst in De Oosterpoort met een solo-optreden en nu komt ze terug naar Groningen.

De singer-songwriter debuteerde in 2008 met het album ‘Ze Willen Wel je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten’ en in 2011 verscheen de opvolger ‘Omdat Ik Dat Wil’. In 2012 volgde de EP ‘Warüm’ en tussendoor startte ze met het project De Speeldoos, samen met Torre Florim van De Staat. En nu is daar een nieuw, volwaardig Roosbeef album. De plaat heet ‘KALF’ en Roosbeef gaat door met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Na de release gaat Roos nu op tour met haar band.

Support: G de singer songwriter
Na de halve finale Cameretten 2004 en eerdere theaterprojecten zoals Fa. Ol & Ge aanwezig, De Roadies en De Stijle Want stort Gerard O. zich nu op het schrijven van liedjes. Onder naam G de singer-songwriter schrijft hij zijn eigen teksten en melodieën en begeleidt hij zichzelf op gitaar.

Interview Roosbeef met 3voor12
“Ik heb het gevoel dat dat voor het grootste deel gelukt is, er staat niets overbodigs op de plaat.”

Lees hier het volledige interview.

Lees hier een interview met Roosbeef uit Popmagazine Heaven.

“Met dit album onder de arm, een clubtour op de agenda en het festivalseizoen voor de deur kan het niet anders of 2015 wordt het jaar van Roosbeef.”

Lees de volledige albumrecensie

Albumrecensie OOR (Tom Springveld)

“Als luisteraar wordt je ruimschoots beloond met een plaatje dat gemaakt te zijn qua muziek voor lome zomeravonden, maar qua tekst bij het huidige sombere jaargetijde hoort.”

Lees de volledige albumrecensie.

Albumrecensie Mania (André de Waal)

“Roos haar talent voor schrijven van vindingrijke onvoorspelbare en in dit geval ook ontroerende teksten tentoonspreidt.”

Lees de volledige albumrecensie.

Albumrecensie OOR (Tom Springveld)