Romeo en Julia

Romeo en Julia

HETPALEIS

Romeo en Julia

HETPALEIS

  • Dinsdag 9 februari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 9 februari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Scherpe komedie met prachtcast
Verliefd zijn is even zalig als gekmakend. HETPALEIS boent Shakespeares taal op, pelt er lagen van af en maakte een voorstelling waar je vlinders van in je buik krijgt. “Wat een bekoorlijke voorstelling is ‘Romeo en Julia’ geworden bij HETPALEIS. Alleen al de opening doet je smelten. Julia en haar hartsvriendin Donna dansen en dollen als twee speelse katjes vol erotiek waar ze zich niet eens bewust van zijn. Eén scène later spoelt al die onschuld onder in de snoeiharde rivaliteit tussen de Capuletti’s en de Montecchi’s. De adrenaline knalt van het podium.” (De Standaard****)

“Wat een bekoorlijke voorstelling. Alleen al de opening doet je smelten. Julia en haar hartsvriendin Donna dansen en dollen als twee speelse katjes vol erotiek waar ze zich niet eens van bewust zijn. Eén scène later spoelt al die onschuld onder in de snoeiharde rivaliteit tussen de Capuletti’s en de Montecchi’s. De adrenaline knalt van het podium.

★★★★ De Standaard

“Een van de meest frisse, aanstekelijke, knap vormgegeven én plotgetrouwe versies in jaren.”

★★★★ Knack

“Een voorstelling bruisend van leven.”

★★★★ Cobra.be

bewerking en regie: Simon De Vos ∙ spel: Evgenia Brendes, Jonas De Vuyst, Lukas De Wolf, Pieter-Jan De Wyngaert, Bert Dobbelaere, Annemieke Ros, Scarlet Tummers, Andy Van Kerschaver, Robbert Vervloet en Oscar Willems ∙ choreografie: Natascha Pire ∙ compositie: Jens Bouttery ∙ livemuziek: Jens Bouttery en Steven Cassiers