Ro Theater

Ro Theater

Lang en Gelukkig (8+)

Ro Theater

Lang en Gelukkig (8+)

  • Zondag 16 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 16 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

LET OP! Er zijn extra kaarten 2e rang (3e balkon) vrijgekomen. Deze plaatsen zijn alleen geschikt voor volwassenen.

Vijfsterrenregen voor ‘Lang en Gelukkig’

Na het grote succes van 2007 gaat de familiehit ‘Lang en Gelukkig’ opnieuw de theaters op stelten zetten. In maart komt de originele cast met deze warme lappendeken van slapstick, conference, sing-along en uit de bocht vliegende sprookjesfiguren naar Groningen. In een sprankelende revue wordt het tijdloze verhaal van Assepoester verteld, maar dan nét even anders. Een parade bekende sprookjesfiguren komt voorbij: Assepoester, de boze stiefzussen, Klein Duimpje, Roodkapje en Bambi. Maar niets is wat het lijkt. Het publiek hoeft allesbehalve stil te zijn: jong én oud mogen meezingen of de helden op het toneel waarschuwen voor dreigend gevaar.

Niet alleen pers en publiek droegen ‘Lang en Gelukkig’ in 2007 op handen. De voorstelling won de Gouden Krekel (VSCD Jeugdtheaterprijs) voor ‘Meest Indrukwekkende Podiumprestatie’. De Volkskrant plaatste de voorstelling in het rijtje ‘tien beste van het seizoen’. Ook de verfilming uit 2010 is met de drie Gouden Kalveren een groot succes.

Lees hier alle reacties in de pers.

“Echt alles tot in de puntjes doordacht en verzorgd. Haast u naar ‘Lang en Gelukkig’!”

★★★★★ Algemeen Dagblad

tekst: Don Duyns · regie: Pieter Kramer · spel: Arjan Ederveen, Alex Klaasen/Remko Vrijdag, Sylvia Poorta, Hannah van Lunteren, Hans Leendertse, Gijs Naber, Dick van den Toorn en Rik Hoogendoorn · muziekcompositie: Raymund van Santen en Remko Rijpkema · liedteksten: Alex Klaasen · choreografie: Wilma Hoornstra