Percossa

Percossa

The real deal

Percossa

The real deal

  • Vrijdag 20 januari 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 20 januari 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

“Met ‘The Real Deal’ verdient Percossa een plekje in de bovenste regionen van de eredivisie”, schreef de Volkskrant. De vier percussionisten putten voor hun achtste theatervoorstelling inspiratie uit hun vaderschap.

Workshop

Workshop

Voorafgaand aan de voorstelling biedt Percossa een gratis workshop aan!

Op een fysieke en humoristische manier wordt hierbij een korte inleiding over Percossa en de voorstelling gegeven. U begint met een warming-up Percossa-style en krijgt een leuke bodypercussie workshop met o.a. grooves, samenspel, zingen en bewegen!

Datum: 20-01-17
Tijd: 19.15 uur
Duur: ± 30 minuten
Locatie: Bovenzaal, De Oosterpoort

Meld u hier aan! Max. capaciteit is 70 personen, dus wees er snel bij.

We horen de hartslag van het ongeboren kind, zien de mannen puffen bij de bevalling. Ze concerteren virtuoos met badeendjes en laten zien dat mannen achter buggies stoer zijn. Ze kunnen goochelen, ze leven de heldendromen van hun zonen en vrezen het moment waarop hun dochters het huis verlaten. Voor hun achtste theatervoorstelling haalt Percossa haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw, goudeerlijk en simpelweg lekker. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.

Heeft u de voorstelling nog niet gezien? Pak deze laatste kans!