Paul van Vliet – Alleen op zondag

Paul van Vliet – Alleen op zondag

Busreis naar de voorstelling: Paul van Vliet

Paul van Vliet – Alleen op zondag

Busreis naar de voorstelling: Paul van Vliet

  • Zondag 6 mei 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 6 mei 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Unieke kans om Paul van Vliet nog één keer live te zien
Al vijf theaterseizoenen trekt Paul van Vliet volle zalen met zijn onemanshow Alleen op zondag in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Op zondag 6 mei organiseert de Stadsschouwburg een busreis naar de voorstelling, een van de allerlaatste kansen om de show te zien. Want eind mei zet Van Vliet een punt achter zijn zestigjarige cabaretcarrière.
In Alleen op zondag brengt hij samen met zijn pianist Klaas van Dijk een selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten. Wie Paul van Vliet in volle glorie op het toneel wil zien, mag deze theaterreis eigenlijk niet missen.

Tijden
De bus vertrekt om 12.00 uur voor De Oosterpoort en rijdt rechtstreeks naar de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar ‘Alleen op zondag’ te zien is. De voorstelling begint om 15:30 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. De bus terug naar Groningen vertrekt om 17.15 uur en zal om ongeveer 20.30 uur terug zijn in Groningen.
Kaartverkoop

Tijden De bus vertrekt om 12.00 uur voor De Oosterpoort en rijdt rechtstreeks naar de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar ‘Alleen op zondag’ te zien is. De voorstelling begint om 15:30 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. De bus terug naar Groningen vertrekt om 17.15 uur en zal om ongeveer 20.30 uur terug zijn in Groningen. Kaartverkoop

Op deze voorstelling zijn de algemene voorwaarden van de Koninklijke Schouwburg van Den Haag van toepassing.

Voor € 62,50 brengen wij u heen en terug naar Den Haag, krijgt u een kaartje voor de voorstelling en onderweg een hapje en een drankje. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus bestel snel.