Move it!

Move it!

Noord Nederlands Orkest en Club Guy & Roni

Move it!

Noord Nederlands Orkest en Club Guy & Roni

  • Zaterdag 1 juni 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 16:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 1 juni 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 16:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Na eerdere successen kan een vervolg op Move It! van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest (NNO) niet uitblijven. Maar liefst 260 leerlingen uit het voortgezet en speciaal onderwijs werken tien weken lang aan de voorstelling.

Carmen & Wednesday
De (eind)regie Move It! wordt voor de tweede keer gedaan door Lunatics and Poets, dat de emotionele lading van Bizet’s Carmen als uitgangspunt neemt. Het karakter van Wednesday Addams, de dochter van de bekende televisiefamilie The Addams Family en hoofdpersoon van de Netflixserie Wednesday, is de inspiratiebron voor de voorstelling. Onder begeleiding van dansdocenten en modeontwerpers gaan de leerlingen aan de slag met opdrachten rondom de thematiek en ontdekken een dans- of muziektaal die dicht bij de belevingswereld van de leerlingen staat. In eigen ge-upcyclede kostuums staan ze uiteindelijk met een live orkest op het podium van De Oosterpoort.

 Jonge performers
De soms zenuwachtige, maar vaak super enthousiaste energie van de jonge performers en de ondersteuning van internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni en het NNO onder leiding van dirigent Rolf Verbeek zijn dé ingrediënten voor een spectaculair en bij vlagen zeer ontroerend dans- en theaterconcert.

Gun-kaartje
Een concert, dansvoorstelling of theatervoorstelling bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak heeft dit een financiële reden. Omdat wij het belangrijk vinden dat in ieder geval álle ouders, verzorgers, broertjes en zusjes van deelnemende leerlingen hun familielid kunnen zien stralen op het podium, is er de mogelijkheid om een gun-kaartje te kopen. Met jouw gun-kaartje maken we de minima-tickets mogelijk.

Wil je geen tickets voor jezelf maar wel een gun-kaartje kopen?
Dat kan via deze link.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Groningen, Fonds Cultuurparticipatie, Fonds21 en het VSB Fonds.

The Mix – à la carte menu

Kom lekker eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer