Noord Nederlands Orkest

Noord Nederlands Orkest

Symphonic tribute to Avicii

Noord Nederlands Orkest

Symphonic tribute to Avicii

  • Donderdag 30 januari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Inloop voor streetfood in het Streetfood Pop - Up
  • 20.15 uur: Aanvang concert
  • 21.10 uur: Pauze
  • 22.25 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Een diepe buiging van het NNO voor Zweedse muziekproducent

In 2010 en 2012 trilde De Oosterpoort op zijn grondvesten toen het NNO de hits Armin van Buuren speelde. Bij het eerste nummer zat het publiek nog rustig te luisteren, maar al snel werd het een bruisend dance event. Eind januari brengt het orkest een vergelijkbaar programma rond de muziek van de in 2018 overleden Zweedse muziekproducent Tim Bergeling, beter bekend als Avicii. Met symfonische bewerkingen van klassiekers als Wake Me Up, Hey Brother en Waiting for Love maakt het NNO een diepe buiging voor hem. Een deel van de songs wordt vertolkt door popzangeres Anneke van Giersbergen.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

dirigent: Dirk Brossé ∙ solist: Anneke van Giersbergen e.a.

Prijs incl. pauzedrankje en garderobe