My First Festival

My First Festival

My First Festival

  • Vrijdag 27 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Trompsingel 27
  • 10.25 uur: Deuren gaan open
  • 11.00 uur: Aanvang programma
  • 15.00 uur: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

LET OP: het optreden van Snelle begint door omstandigheden wat later, om ongeveer 14.45 uur.

Muziekkids, feestjesbouwers en YouTubers opgelet! Op vrijdag 27 december wordt De Oosterpoort omgetoverd tot een groot festivalterrein voor kinderen, waar muziek uit alle hoeken, zalen en gaten klinkt. My First Festival is een beetje zoals een festival voor grote mensen, maar dan leuker. Je kunt er niet alleen naar muziek luisteren, maar ook heel veel leuke dingen doen. My First Festival is er voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren.

Muziek
Op My First Festival luister je naar hele dikke acts! Zing lekker mee met rapper Snelle. Wie kent de tekst van zijn hit Reünie uit zijn hoofd? Ook YouTuber Kalvijn is erbij tijdens My First Festival. Kalvijn ken je vast van zijn vlogs of van zijn liedjes Nu al miljonair of De Missie. Neem je moeder mee naar het optreden van Douwe Bob en je mag vanavond vast later naar bed 😉.Ook Orgel Vreten en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest maken er een toffe show van, voor klein en groot. 

Timetable

Dansen, knutselen en gamen
Ook dit jaar is naast muziek luisteren weer veel te doen! Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis door de wereld van een groot orkest met de Virtual Reality Orkest Ontdekker. Of word een superheld, een schurk of popster in een augmented reality filmpje van de Filterfabriek. Of neem het op tegen een levensechte boksrobot bij Man vs. Robot! Laat bij De Vreemde Praktijk je eerste tattoo zetten of ga op de foto in het decor van Minecraft. Laat je beste dansmoves zien bij de TIKTOK Dance Challenge en de Fortnite Dance Challenge. Of maak met karton een schaduwmonster en bouw samen met de Taartrovers  een geheime schaduw disco party.

En nog veel meerrrrrr……
Lekker dansen bij DJ Coco Coquelicot, muziek luisteren bij De Jongens Driest en Drums, luisteren naar het verhaal over Haqiqa’s reis of bij het Junior Orkest. Scheuren door de hal bij de Mario Kart Racing, lekker knutselen bij het Kanonatelier van HotMamaHot of bij SKSG. Gamen bij de Velo Electro en racen bij Lieven van Veldhoven.

Iedereen is welkom
My First Festival is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Neem je broertje, zusje, opa en oma en – vooruit dan – vader en moeder mee, want op My First Festival is iedereen welkom. Koop een los kaartje of krijg extra voordeel met een gezinsticket! Kleintjes onder de twee mogen gratis naar binnen.