My First Festival

My First Festival

My First Festival

  • Vrijdag 27 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Trompsingel 27
  • 11:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Yes! De eerste acts van My First Festival – het leukste muziekfestival voor kinderen – zijn bekend! Op vrijdag 27 december komen o.a. rapper Snelle, Orgel Vreten en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar Groningen. De Oosterpoort wordt omgetoverd tot een groot festivalterrein waar rap, pop, klassiek, contrabassen en brass funk uit alle hoeken, zalen en gaten klinkt. Je kunt er niet alleen naar muziek luisteren, maar ook zelf aan de slag.

Snelle
Rapper Snelle ken je vast van zijn hits Reünie, Scars, en Plankgas. En Snelle gaat hard! Hij won een gouden én platina plaat voor zijn track Scars, stond met zijn single Reünie op nummer één in de Spotify-charts, sleepte pas nog de MTV EMA Best Dutch Act in de wacht en is genomineerd voor de titel Best Worldwide Act.

Orgel Vreten
Scheurende orgels die met elkaar spelen, tegen elkaar strijden, samen zoeken en uitproberen. Dat is wat Thijs Schrijnemakers en Darius Timmer tijdens dit festival gaan doen, vanachter hun Hammondorgel.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd. Hij klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Nederlandstalige rock ’n roll dus. Met gevoel voor humor.

Iedereen is welkom
My First Festival is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Neem je broertje, zusje, opa en oma en – vooruit dan – vader en moeder mee, want op My First Festival is iedereen welkom. Koop een los kaartje of krijg extra voordeel met een gezinsticket!