Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

+ support: Laura Beekman

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

+ support: Laura Beekman

  • Donderdag 8 maart 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 8 maart 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer

Nederlands grootste volkszanger aller tijden Andre Hazes is al dertien jaar niet meer onder ons, maar zijn repertoire lijkt wel populairder dan ooit. Vele zangers zingen nog steeds zijn nummers en Martijn Fischer doet dat misschien wel het beste. Logisch: hij speelde van 2012 tot 2014 de rol van Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij en herhaalde dat in 2015 in de film Bloed, Zweet En Tranen (waar hij een Gouden Kalf mee won). Met songs als ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Zeg Maar Niets Meer’, ‘Ik Meen ‘T’ wordt het één groot meezingfestijn!

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Martijn Fischer is op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’ en speelde Jezus in ‘The Passion 2016’. In 2013 zong hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer.

Support

LAURA ‘die flamboyante Nederlandstalige singer-songwriter met dat rode hoedje’. In 2016 brak ze al voorzichtig door met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Ze is toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

 

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl