Marta & Kim

Marta & Kim

Our Arms Grew Together

Marta & Kim

Our Arms Grew Together

  • Maandag 28 maart 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Marta en Kim brengen in hun voorstellingen dans en circus naadloos samen. Ze komen naar Groningen met het vervolg op hun dansvoorstelling Engel, die van de Theaterkrant vier sterren kreeg: “Een mooi en teder symbiotisch duet”. Our Arms Grew Together is een portret van een liefdesrelatie.

Trusting you with my life

In deze individualistische maatschappij kozen Marta en Kim juist bewust voor onderlinge afhankelijkheid. Ze tonen een intiem en eerlijk, bijna documentair beeld van dat wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft: de sensualiteit en kwetsbaarheid van één lichaam vormen met zijn tweeën. Maar ook de beklemming daarvan: het letterlijk niet kunnen weglopen van elkaar, het loslaten van controle en persoonlijk belang. Voor Marta en Kim is trusting you with my life meer dan een metafoor; het is een fysieke realiteit en noodzaak. Als toeschouwer zie en voel je wat er op het spel staat.

Durven we onszelf nog te verliezen in een gezamenlijke identiteit en ons over te geven aan de ander?

“In Our Arms Grew Together tonen ze hoe bij hen de dingen in elkaar overvloeien: uiteraard acrobatiek en dans, maar ook werk en privé en wat dat betekent voor hun lichamen.”

-Theaterkrant