Machine de Cirque

Machine de Cirque

La Galerie

Machine de Cirque

La Galerie

  • Zondag 20 februari 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Machine de Cirque komt terug naar Groningen met een voorstelling vol adembenemende acrobatiek, humor, slapstick en verleidelijke livemuziek.

Een flitsende ode aan creativiteit

In La Galerie slepen zeven circusartiesten en een multi-instrumentalist je mee naar de rafelranden van de kunst. Ze zijn te gast op een smetteloos witte tentoonstelling. Alles dat ook maar een beetje naar kleur neigt, wordt onmiddellijk opgeruimd. Tot de performers met een creatieve vonk voor een explosie van kleur zorgen en zo voor een opwindend feest voor de zintuigen en een flitsende ode aan de creativiteit zorgen. Check vooral de trailer!

Twee jaar geleden liet Machine de Cirque het publiek in de Stadsschouwburg met open mond achter met hun voorstelling Machine de Cirque, “hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek”, aldus Theaterkrant in een viersterrenrecensie.

“Hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek. (…) De voorstelling zuigt je vanaf de eerste duizelingwekkende bijna-val van een van de acrobaten mee van ijzingwekkende spanning naar lachen tot je kaken pijn doen.”

– Theaterkrant ★★★★ over Machine de Cirque.