Lenette van Dongen

Lenette van Dongen

Paradijskleier

Lenette van Dongen

Paradijskleier

  • Woensdag 10 april 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15: start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het ook allemaal even niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is Lenette’s lievelingsdag. En ook die van jou.

‘Paradijskleier’ is de opvolger van het zeer goed ontvangen ‘Tegenwind’: “Het allerbeste uit haar oeuvre. Als een van de weinigen in het genre weet Lenette van Dongen haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Ze neemt de zaal in vertrouwen en schept een aangenaam soort intimiteit, waarin haar verhalen perfect gedijen.” (Algemeen Dagblad ****)

Frietje Baxbier met Stoofvlees

Frietje Baxbier met Stoofvlees

In de schouwburg kun je ook lekker eten! Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke portie stoof -vlees of vega- in Groninger Baxbier met biologische frieten én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie en ijs

Warme brownie en ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie en ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

“Van Dongen is schaamteloos geestig””
★★★★ Algemeen Dagblad

“Overrompelende explosie van energie – een plastisch pleidooi voor levenslust, gelardeerd met gespierde grappen, een paar stemmige liedjes en de vitale veerkracht van een dance party, inclusief trampoline.”
★★★★ NRC Handelsblad

“Daarbij staat ze ongelooflijk vitaal en expressief op het toneel. Ze stuift heen en weer en slingert haar welluidende zinnen op soepele wijze de zaal in. Ook heel prettig dat Van Dongen haar mooie zangstem weer volop laat horen in diverse liedjes, zowel eigen nummers als een vertaling van Lady Gaga”
★★★ De Volkskrant