L-E-V Sharon Eyal / Gal Behar

L-E-V Sharon Eyal / Gal Behar

Love chapter 2

L-E-V Sharon Eyal / Gal Behar

Love chapter 2

  • Vrijdag 1 november 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Hallucinerend, wild en gewaagd: het zijn drie labels die op de dansvoorstellingen van L-E-V worden geplakt. Met House en OCD Love liet het hippe Israëlische choreografenduo Sharon Eyal en Gai Behar de bezoekers van de Stadsschouwburg een paar jaar geleden in extase achter.

Inleiding om 19:15 uur

Inleiding om 19:15 uur

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19:15 uur. Deuren gaan om 19:00 uur open. Kaarten à € 2,75 kunt u meebestellen bij uw bestelling of apart bestellen wanneer u al kaarten heeft.

High energy dans

Love Chapter 2 is high energy dans over de complexiteit van de liefde, uitgevoerd door zes dansers op technomuziek van Ori Lichtik. Alert en op zichzelf zijn ze, van liefdesduetten is geen sprake. Wel van een onwezenlijke bewegingstaal, hoekig, krachtig en scherp. Zijn ze klaar voor echte liefde? Misschien in hoofdstuk 3.

“Dansidioom is nog steeds verbluffend sterk en origineel.”

de Volkskrant

“krachtig, scherp, hoekig: onwezenlijk”

NRC Handelsblad

“’Eyal toont het lichaam in een roessituatie, al werkt zij vanuit een ijzersterke danstechniek. Haar dansers zijn dansmachines die in subliem verglijdende dansformaties emoties tonen die zich slecht in woorden laten vatten: liefde, extase, machteloosheid, woede. Bij Eyal is de zeggingskracht van dans optimaal.”

Trouw

Kaartverkoop start dinsdag 14 mei, 12 uur