Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

+ support: Mick Spek

Kraantje Pappie – POP UP Clubtour

+ support: Mick Spek

  • Zaterdag 4 december 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Als er iemand READY is om weer volle bak shows te gaan rocken dan is het Kraan wel! En dus kunnen we niet achterblijven en komt hij 5 december ook gewoon met een extra show in zijn hometown in het kader van zijn POP UP Clubtour. Kaartverkoop is per direct gestart via Ticketmaster (klik hier). Niet snel reageren is ongetwijfeld te laat zijn, dus doe wat je moet doen!

Hij ‘hit het high, hit het high, hit het low’. Het jaar 2018 eindigde voor Kraantje Pappie met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde Come to DADDY in de AFAS Live. Beide waren in no time volledig uitverkocht en we hoeven je niet te vertellen hoe die shows eraan toegingen… In 2021 komt Kraan de boel flink opschudden met zijn uitgebreide POP UP clubtour. Op 4 december is De Oosterpoort aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.

Afgelopen festivalseizoen heeft Kraantje Pappie zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als Moment (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en Drup (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich nu klaar voor de POP UP clubtour.

Support: Mick Spek

Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit.

Verplaatst

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het concert van Kraantje Pappie verplaatst van 11 april 2020 naar 4 december 2021. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar