Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

POP UP Clubtour

Kraantje Pappie

POP UP Clubtour

  • Zaterdag 11 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Hij ‘hit het high, hit het high, hit het low’. Het jaar 2018 eindigde voor Kraantje Pappie met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde Come to DADDY in de AFAS Live. Beide waren in no time volledig uitverkocht. In 2020 komt Kraantje terug naar zijn hometown met de POP UP clubtour. Op 11 april is De Oosterpoort aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Afgelopen festivalseizoen heeft Kraantje Pappie zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als Moment (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en Drup (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich nu klaar voor de POP UP clubtour.

PS: via www.kraantjepappie.nl kun je je nu inschrijven voor Krantje Pappie, de nieuwsbrief over, met en door Kraantje zelf.

 

Rolstoelkaarten? Bel de kassa vrijdag 27-9 vanaf 12 uur op 050 3680368.