Klapstoel Kabaret – deel 4

Klapstoel Kabaret – deel 4

Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst

Klapstoel Kabaret – deel 4

Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst

  • Zaterdag 25 juli 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Neem je eigen klapstoel mee naar De Oosterpoort en geniet iedere zaterdagavond in juli van live cabaret.  Tijdens een avondje Klapstoel Kabaret kun je genieten van twee cabarettalenten per keer. Vanavond zijn dat Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst.

Thijs van de Meeberg
Thijs van de Meeberg won de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Pieter Verelst
Pieter Verelst is van huis uit acteur, maar dat weerhoudt hem er niet van om ook award-winning cabaretier te zijn. Eerst sleepte hij zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival binnen. Daarna ging hij er tijdens Cameretten 2016 vandoor met de juryprijs. Met zijn debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’ (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) toerde hij door Nederland en België. Pieters nieuwe voorstelling Amai zit weer vol met zijn opmerkelijke humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties en angst. Want amai. Het is toch allemaal wat.

 

Summerstage dinner

Summerstage dinner

Vanaf 17.00 uur kun je terecht in onze zomers ingerichte binnentuin. Op de kaart vind je heerlijke streetfood gerechten, om samen te delen of om zelf lekker van te genieten. Bekijk de menukaart en reserveer via horeca@spotgroningen.nl (beperkt aantal plekken bij het diner).

Summerstage

Summerstage

Deze voorstelling is onderdeel van Summer Stage, ons zomerprogramma vol theater en muziek. Van klassiek en cabaret tot toneel en muziek. Bekijk het hele programma hier.