Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst

Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst

Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst

  • Maandag 16 november 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 16 november 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start of event
  • (Times are subject to change)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit evenement op de geplande datum niet doorgaan.

We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. De kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, komen we er bij de kaartkopers op terug. Gezien de omvang van ons programma kan dat wel even duren. We vragen hiervoor om je geduld en hopen op je begrip.

Geniet van twee cabarettalenten op één avond: Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst.

Thijs van de Meeberg
Thijs van de Meeberg won de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Pieter Verelst
Pieter Verelst is van huis uit acteur, maar dat weerhoudt hem er niet van om ook award-winning cabaretier te zijn. Eerst sleepte hij zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival binnen. Daarna ging hij er tijdens Cameretten 2016 vandoor met de juryprijs. Met zijn debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’ (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) toerde hij door Nederland en België. Pieters nieuwe voorstelling Amai zit weer vol met zijn opmerkelijke humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties en angst. Want amai. Het is toch allemaal wat.

 

‘Niemand wist ons dit seizoen zo in de band te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd.’   ★★★★★ Het Nieuwsblad

Artwork klapstoelkabaret pieter

De voorstelling van Thijs van de Meeberg en Pieter Verelst is verplaatst van 25 juli naar 16 november 2020.