Kenny B

Kenny B

The Story of Kenny B

Kenny B

The Story of Kenny B

  • Donderdag 27 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Kenny B kennen we bijna allemaal van zijn monsterhit Parijs. Tijdens dit concert vertelt hij zijn levensverhaal aan de hand van reggaeklassiekers, van Bob Marley tot aan eigen songs.

Van de jungle van Suriname naar Paramaribo, van Paramaribo naar Nederland. Van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrillastrijders. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker: het hoort allemaal bij The Story of Kenny B. Maar bovenal is hij muzikant. Kenny had verschillende hits in Surinaamse hitlijsten en stond met A Sama De drie weken op nummer 1 in zijn geboorteland. Iets wat hij in 2015 herhaalde met een nog grotere hit, ditmaal in Nederland: Parijs.

Vanavond neemt hij je mee in zijn indrukwekkende levensverhaal en ons gevoel zegt dat Kenny je laat kijken naar de Champs-Élyséés, de Notre-Dame en de Seine.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer