Jazzmeia Horn & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Jazzmeia Horn & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Jazzmeia Horn & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  • Maandag 11 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
Je zou bijna denken dat Jazzmeia Horn voorbestemd was om jazz vocalist te worden vanwege haar naam, maar pas toen ze als tiener een CD van Sarah Vaughan aangereikt kreeg begon het vuur in haar te branden. Sindsdien wordt ze gezien als de nieuwe sensatie binnen de vocale jazz, en dat gegeven heeft ze nogmaals onderstreept met haar derde bigband album ‘Dear Love’, waar ze overtuigt met fenomenale zang, scats en spoken word. Samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, dé top bigband van Nederland, zorgt ze voor een feestelijk concert waar je naast stukken van ‘Dear Love’ ook nieuw werk hoort van haar aankomende nieuwe album ‘Messages’ zal horen!

Over het Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit Nederlandse jazzmusici van wereldklasse. De bigband behoort tot de top van Europa, met een sterke visie en respect voor muziek in al haar vormen. Het orkest won meerdere Edison Awards en werkte samen met legendes als Chick Corea, Dr. Lonnie Smith en Joshua Redman. Naast dat ze meer dan eeuw Nederlandse jazz toegankelijk willen maken voor nieuwe generaties, kijkt het orkest graag vooruit en werkt samen met hedendaagse (jazz)musici uit alle windstreken.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer