I AM LEGION

I AM LEGION

Support: Samiyam and DJ Nonames

I AM LEGION

Support: Samiyam and DJ Nonames

  • Zondag 20 oktober 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 20 oktober 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via:

kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

Denderende baslijnen en messcherpe raps
I Am Legion is het resultaat van een door de jaren heen geïntensiveerde samenwerking tussen de Groningse drum-n-bass helden en wonderproducers Noisia en de rappers van het Britse hiphop/grime-collectief Foreign Beggars. De laatste jaren doken ze met regelmaat samen de studio in met als klinkend resultaat knallers als ‘Shellshock’ en de sleeper-hit ‘Contact’. Als kers op de taart is er nu daadwerkelijk een nieuwe groep gevormd onder de naam I Am Legion.

Noisia was de laatste jaren stevig in de weer met het fabriceren van beats voor allerhande hiphopprojecten (Kraantje Pappie, Dope D.O.D) en het remixen van artiesten als Skrillex, deadmau5 en The Prodigy. Met hun unieke sound verwierven ze wereldwijde faam. Foreign Beggars bracht eind 2012 hun zesde album ‘The Uprising’ uit, met beats van onder andere Knife Party.

Onder de naam I Am Legion onderwerpen de heren de subwoofers aan een stevige test. Ook te horen op het in september verschenen gelijknamige album, waarop de hiphoproots worden aangevuld met duistere basgeluiden en andere elektronica.
Vanavond zal de groep in De Oosterpoort bij vlagen verschroeiend uithalen met messcherpe raps en je wegblazen met denderende baslijnen.