Golden Palace

Golden Palace

Restaurant Amore

Golden Palace

Restaurant Amore

  • Dinsdag 6 januari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 6 januari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Absurd‐humoristische voorstellingen
Eten doen we elke dag. Vaak schuiven we onze maaltijd gedachteloos naar binnen. In ons vluchtige bestaan heeft eten nog maar weinig betekenis. Hoe anders is dat in ‘Restaurant Amore’! Daar is voedsel pure passie. Iedere avond laaft een bonte verzameling personages zich aan een diner dat niet alleen de beste, maar ook de slechtste eigenschappen bij hen naar boven haalt. De beroemde kok van Restaurant Amore prikkelt met zijn fantastische kookkunst de verborgen oerinstincten van zijn gasten. Liefde, lust, jaloezie, wraak en extase – de emoties spatten van het podium. Na deze voorstelling zult u uw eten voorgoed met andere ogen op uw bord zien liggen.

“Restaurant Amore volgt een menu van amuse tot dessert en de invulling is heerlijk. Het gezelschap is een meester in het fileren en parodiëren van culturen. Ze vergroten gebruiken uit, isoleren clichés en dan opeens ziet het bekende er absurd uit. Eet smakelijk!”

Volkskrant

 “Het fysieke spel, de hysterische chaos, de absurde uitvergrote situaties en de humor – de kijker komt ogen te kort.”

★★★ Theaterkrant

“Elke houding, elk loopje spreekt boekdelen. Ze vergroten gebruiken uit, isoleren clichés en dan opeens ziet het bekende er absurd uit. Eet smakelijk!”

★★★ Haarlems Dagblad

regie: Ingrid Kuijpers · spel: Titus Boonstra, Gerindo Kartadinata, Julia van de Graaff e.a.