Ed Kowalczyk (seated) – I Alone

Ed Kowalczyk (seated) – I Alone

Acoustic Tour / support: Rachel Louise

Ed Kowalczyk (seated) – I Alone

Acoustic Tour / support: Rachel Louise

  • Donderdag 19 september 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 19 september 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen. 

De Amerikaanse zanger Ed Kowalczyk heeft jarenlang naam gemaakt als leadzanger en songwriter van de rockband LIVE.

Met deze band scoorde hij negen top tien hits (zoals ‘I Alone’ en ‘Dolphins Cry’) en verkocht hij meer dan 20 miljoen platen. In 2009 verliet Kowalczyk de band echter om zich te gaan richten op een solo-hoofdstuk in zijn tot nu toe zeer succesvolle carrière. Zijn debuut ‘Alive’ verscheen in 2010 met daarop de crossover hit ‘Grace’. Eind 2012 volgde ‘The Garden EP’ die digitaal gereleased werd. En nu introduceert Ed Kowalczyk de intieme, akoestische ‘I Alone’ Acoustic tour. Twee weken na het verschijnen van zijn nieuwe album, ‘The Flood And The Mercy’, staat hij in de Kleine Zaal. Met vers materiaal dus, maar natuurlijk ontbreken de oude hits niet.

”Kowalczyk blijkt anno 2013 wederom een artiest waar de muziekwereld niet omheen kan.” (Plato over ‘The Flood And The Mercy’)

Support: Rachèl Louise

De Utrechtse singer-songwriter Rachèl Louise is iemand die haar eigen koers vaart. Ze trok op haar 17e naar Amerika om een opleiding te volgen aan het Musician Institue in Hollywood. Sinds ze terug is in Nederland heeft ze zich, na een half jaar conservatorium, gestort op een leven als fulltime muzikant. In 2011 verscheen de EP ‘Living in Holland met daarop de radiohit ‘At The Disco’ en hierna raakte haar carrière in een stroomversnelling. Haar debuutalbum ‘Be Your Own Cheerleader’ verscheen op 5 oktober 2012.