Dotan

Dotan

+ support: Nick Wilson

Dotan

+ support: Nick Wilson

  • Vrijdag 28 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00: Streetfood Pop-Up gaat open
  • 19:00: Zaaldeuren open
  • 20:00: Aanvang event
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 28 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

In februari komt singer-songwriter Dotan naar Groningen! Na 5 jaar komt hij terug in De Oosterpoort met een nieuwe solotour.

In 2011 bracht Dotan zijn eerste album Dream Parade uit, met de single This Town, waarmee hij tot ‘3FM Serious Talent’ werd uitgeroepen. Het nummer was veel op de radio te horen waardoor zijn carrière snel van start kon gaan. Met het tweede album 7 layers (2014) bereikt Dotan al snel de hitlijsten. Op muzikaal vlak was het een tijdje stil rondom Dotan, maar dit jaar maakt hij een comeback met de release van zijn nieuwe singles Letting go en Numb. Na het succes van deze nummers,  gaat Dotan door Nederland reizen en voor het eerst veel nieuwe muziek live spelen.

Numb
Dotan schreef Numb in een periode waarin hij niks voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen, maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen. Hij vertelt dat het een ander geluid is dan iedereen van hem kent, maar Dotan is erg trots en benieuwd naar de reacties. Hij kan niet wachten om weer op het podium te staan met nieuwe muziek!

Nick Wilson
De Engelse singer-songwriter Nick Wilson heeft met meer dan 65 miljoen streams op Spotify en 2 miljoen views op YouTube een zekere online carrière opgebouwd.

 

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

”Het applaus is overweldigend. Hier staat iemand die niet alleen lof krijgt toegezwaaid, maar ook flink aangemoedigd wordt.” Lees hier de volledige recensie door de Volkskrant.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar