Dotan

Dotan

Dotan

  • Vrijdag 28 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In februari komt singer-songwriter Dotan naar Groningen! Na 5 jaar komt hij terug in De Oosterpoort met een nieuwe solotour.

In 2011 bracht Dotan zijn eerste album Dream Parade uit, met de single This Town, waarmee hij tot ‘3FM Serious Talent’ werd uitgeroepen. Het nummer was veel op de radio te horen waardoor zijn carrière snel van start kon gaan. Met het tweede album 7 layers (2014) bereikt Dotan al snel de hitlijsten. Op muzikaal vlak was het een tijdje stil rondom Dotan, maar dit jaar maakt hij een comeback met de release van zijn nieuwe singles Letting go en Numb. Na het succes van deze nummers,  gaat Dotan door Nederland reizen en voor het eerst veel nieuwe muziek live spelen.

Numb
Dotan schreef Numb in een periode waarin hij niks voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen, maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen. Hij vertelt dat het een ander geluid is dan iedereen van hem kent, maar Dotan is erg trots en benieuwd naar de reacties. Hij kan niet wachten om weer op het podium te staan met nieuwe muziek!

”Het applaus is overweldigend. Hier staat iemand die niet alleen lof krijgt toegezwaaid, maar ook flink aangemoedigd wordt.” Lees hier de volledige recensie door de Volkskrant.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar