Djamila

Djamila

Djamila

  • Vrijdag 18 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 18.00 uur: Zaaldeuren open
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 18 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Na het succes van haar tour in mei 2018, is het weer tijd voor een gloednieuw muzikaal avontuur: de UNBREAKABLE tour. Met meer dan 1 miljoen abonnees is MeisjeDjamila de succesvolste vrouwelijke YouTuber van Nederland. Naast haar razend succesvolle video’s speelt ze ook in de Nederlandse komedie film Misfit en is ze actief als zangeres met haar album Girl en de titelsong voor de bioscoopfilm Elvy’s Wereld – So Ibiza.

Leeftijdsgrens:

Leeftijdsgrens:

Er is geen leeftijdsgrens, maar fans onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Gold meeting en begeleiding: om een kind te begeleiden tijdens de Gold meeting heb je als begeleider een Silver ticket nodig.

Met gloednieuwe nummers en hits als Misfits, I love it loud en Brickwall, die alleen al op YouTube in totaal meer dan 10 miljoen views bij elkaar hebben verzameld, belooft Djamila een groot feest te maken van haar show in Groningen!

Frietje Baxbier met stoof

Frietje Baxbier met stoof

Begin je avond goed met een heerlijk portie stoof (vlees of vega) in Groninger Baxbier met groentes van het seizoen, frieten en mayonaise. Bestel direct samen met je kaarten (€ 13,50) of los als je al kaarten hebt.

Jonge fans kunnen op de avond zelf een kindermenu (à €6,50) bestellen.

Tickets

Er zijn drie soorten tickets voor dit concert:
Silver ticket (€ 26,00)- normale toegangskaart
Red ticket (€ 53,00) -toegangskaart plus goodiebag met: gesigneerde A3 Djamila poster, limited edition Djamila beanie, exclusief polsbandje,  Djamila sleutelhanger.
Gold ticket (€ 88,00) toegangskaart plus meet & greet, soundcheck en goodiebag met: gesigneerde A3 Djamila poster, limited edition Djamila beanie, exclusief polsbandje, Djamila sleutelhanger.

Tijdschema’s

16:15 Deuren open voor Gold ticket
16:30 Meet & greet for Gold ticket
17:30 Soundcheck experience
18:00 deuren open (red en silver)
19:00 start show Djamila

 

Vrije sta- en een beperkt aantal zitplaatsen.