De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld

  • Zaterdag 9 juni 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 9 juni 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

De Wijk De Wereld, verhalen uit de wijk in de Stadsschouwburg

De theatermakers van De Wijk de Wereld brengen in de gelijknamige voorstelling de verhalen van de mensen uit de wijken Selwerd en Paddepoel naar het theater. Een wijk met ruim 17.000 inwoners en 80 verschillende nationaliteiten. Met achter iedere deur een persoonlijk, hartverwarmend of ontroerend verhaal. Ga mee op ontdekkingsreis door de Stadsschouwburg en maak kennis met de verhalen van Tjalda, Richard, Arjen, Raghad, Mila, Bente en vele anderen. In de vorm van toneel, muziek, dans en film komt de wijk met al haar smaken, geuren en kleuren tot leven.

Extra informatie

Extra informatie

LET OP: De voorstelling is minder geschikt voor minder-validen. Je wordt in groepen verdeeld en gaat via een route het theater door. Er zijn per voorstelling 2 plekken beschikbaar voor minder-validen, die gaan via een aparte route, met de lift. Wil je deze kaarten bestellen, neem dan contact op met de kassa van de Stadsschouwburg: 050-360368

Hartverwarmende ontdekkingsreis dichtbij huis

Werkelijk in alle hoeken en gaten van de Stadsschouwburg zal wat te beleven zijn. Ergens zingt een koor het lied dat Rooie Rinus speciaal voor de voorstelling schreef. Op een andere plek worden scènes gespeeld die theatermakers Karin Noeken, Mohamed Yusuf Bos, ZUHAUSE en Rosa Da Silva met wijkbewoners maakten. Bestel een drankje in de Paddepoelbar, open de gordijnen van één van de donkerste plekken van het theater en luister naar de verhalen van mede-Stadjers. Een hartverwarmende ontdekkingsreis dichtbij huis.

Meer informatie op de website van De Wijk De Wereld