De Verleiders

De Verleiders

Slikken en stikken

De Verleiders

Slikken en stikken

  • Dinsdag 13 december 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 13 december 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Over pillendraaiers en premiejagers
Na het succesvolle ‘Door de bank genomen’ schoppen De Verleiders u opnieuw wakker met een second opinion over ons zorgstelsel. ‘Slikken én stikken’ gaat over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorgmaffia. De Verleiders bezorgen u een pijnlijke avond, met een voorstelling zonder verdoving, de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret.

Extra informatie

Extra informatie

U kunt u zelf ook op de wachtlijst plaatsen voor 1e en 2e rangsplaatsen >

“Tussen alle erg geslaagde informatieve humor door raakt ‘Slikken en Stikken’ juist met die menselijke kant de kern van de zaak.” (Trouw, 12 oktober 2016)

★★★★ Trouw Recensie – Robbert van Heuven

”Er zijn briljante scènes te vinden, en dat maakt uiteindelijk toch de kracht van Slikken en stikken uit.”

★★★ Theaterkrant

”De sterke teksten van De Ket en de ultrastrakke regie van Ceelen houden echter niet alleen de vaart er in maar smelten al die verschillende elementen ook nog pijnvrij tot een eenheid.”

★★★★ DVHN

“De Verleiders beoefent een zeldzaam soort satire, die gebaseerd is op research. De satirische sketches die in deze voorstellingen in een strakgespannen montage voorbij komen, willen verwijzen naar werkelijke feiten, cijfers en machtsverhoudingen.” – Henk van Gelder

★★★ NRC