De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: NELCON

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: NELCON

  • Zondag 17 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • 22:30 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

“GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG. DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE. EEN WITTE SENSATIE. DRESSCODE WIT.”

De Jeugd Van Tegenwoordig, excentriek en al vijftien jaar relevant, weet zich keer op keer opnieuw uit te vinden. Vieze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron komen terug naar De Oosterpoort. Voor deze show hebben de heren een speciaal verzoek: kom in je witte kloffie. Probeer dan maar eens vlekkeloos uit die moshpit te komen…

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.

De Jeugd Van Tegenwoordig

”Soms denk ik terug, hef m’n drankje. Met de sterren in de lucht ik zeg dank je.” Met de klassiekers als Sterrenstof en Watskeburt zorgt De Jeugd van Tegenwoordig er altijd voor dat elke show en elk festival een absolute fissa wordt. Dit is De Formule voor een onvergetelijke avond!

Support: Nelcon
De 19 jarige Nelcon is dé rapper uit Utrecht. Onlangs bracht hij bij het interessantste independent label van Nederland, Burning Fik, zijn debuut Nelconic uit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows. Live is hij nog beter.

Uitsluitend vrije zit- en sta plaatsen beschikbaar