De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: NELCON

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: NELCON

  • Zondag 17 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG. DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE. EEN WITTE SENSATIE. DRESSCODE WIT.”

De Jeugd Van Tegenwoordig, excentriek en al vijftien jaar relevant, weet zich keer op keer opnieuw uit te vinden. Vieze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron komen terug naar De Oosterpoort. Voor deze show hebben de heren een speciaal verzoek: kom in je witte kloffie. Probeer dan maar eens vlekkeloos uit die moshpit te komen…

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig verplaatst van vrijdag 5 maart naar zondag 17 oktober 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.

De Jeugd Van Tegenwoordig

”Soms denk ik terug, hef m’n drankje. Met de sterren in de lucht ik zeg dank je.” Met de klassiekers als Sterrenstof en Watskeburt zorgt De Jeugd van Tegenwoordig er altijd voor dat elke show en elk festival een absolute fissa wordt. Dit is De Formule voor een onvergetelijke avond!

Support: Nelcon
De 19 jarige Nelcon is dé rapper uit Utrecht. Onlangs bracht hij bij het interessantste independent label van Nederland, Burning Fik, zijn debuut Nelconic uit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows. Live is hij nog beter.

nelcon
Uitsluitend vrije zit- en sta plaatsen beschikbaar