De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: Baby Boys

De Jeugd van Tegenwoordig

+ support: Baby Boys

  • Zondag 17 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG. DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE.¬†EEN WITTE SENSATIE.¬†DRESSCODE WIT.”

De Jeugd Van Tegenwoordig, excentriek en al vijftien jaar relevant, weet zich keer op keer opnieuw uit te vinden. Vieze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron komen terug naar De Oosterpoort. Voor deze show hebben de heren een speciaal verzoek: kom in je witte kloffie. Probeer dan maar eens vlekkeloos uit die moshpit te komen…

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig verplaatst van vrijdag 5 maart naar zondag 17 oktober 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

De Jeugd Van Tegenwoordig

”Soms denk ik terug, hef m’n drankje. Met de sterren in de lucht ik zeg dank je.” Met de klassiekers als Sterrenstof en Watskeburt zorgt De Jeugd van Tegenwoordig er altijd voor dat elke show en elk festival een absolute fissa wordt. Dit is De Formule voor een onvergetelijke avond!

Support: Baby Boys
Het album VERLEGEN van Baby Boys is nog maar net uitgekomen en staat vol bangers. Ze zijn jong, bombastisch onzeker en gedript in onschuld en designer. Ready voor de POMO tour!

Uitsluitend vrije zit- en sta plaatsen beschikbaar