Theatergroep Kwatta

Theatergroep Kwatta

De Familie van Nielie barst van liefde (6+)

Theatergroep Kwatta

De Familie van Nielie barst van liefde (6+)

  • Zondag 25 februari 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 25 februari 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Spannend avontuur voor de hele familie
Daar is ie dan: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een vader, moeder, broer, zus, oma, een oude hond, een nieuw varken… en de familie wordt almaar groter. De Van Nielies bouwen hun eigen droomhuis, waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de familie op huwelijksreis. Naar Siberië, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of toch naar Venetië? Alles is mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar. Theatergroep Kwatta speelt het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat vier jaar gaat duren. Bomvol liedjes, livemuziek en poppen.

Doen! De puzzelstukjes van mijn familie
Verloren puzzelstukjes, om hoekjes kijken, post naar verre landen… De Familie van Nielie barst van de verhalen. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar jouw verhaal. Is jouw familie ook een puzzel? Met hoeveel stukjes? In een bijzonder venster dat aan iedereen een ander uitzicht biedt kan jij al je familieleden een plekje geven.
Na afloop van de voorstelling van Kwatta, maximaal 50 kinderen. Kaarten kun je meebestellen bij je bestelling. Heb je al kaarten? Klik dan hier om ze los te bestellen.

Doen! De puzzelstukjes van mijn familie Verloren puzzelstukjes, om hoekjes kijken, post naar verre landen… De Familie van Nielie barst van de verhalen. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar jouw verhaal. Is jouw familie ook een puzzel? Met hoeveel stukjes? In een bijzonder venster dat aan iedereen een ander uitzicht biedt kan jij al je familieleden een plekje geven. Na afloop van de voorstelling van Kwatta, maximaal 50 kinderen. Kaarten kun je meebestellen bij je bestelling. Heb je al kaarten? Klik dan hier om ze los te bestellen.

Deze voorstelling is onderdeel

“Met al deze ingrediënten en de uitstekende cast heeft deze familie alles in zich om vier jaren te blijven boeien en verrassen.”

★★★★ Theaterkrant

Lees hier de volledige recensie van Kidsweek

★★★★ Kidsweek

Jurylid Raúl van de Zapp Theaterprijs 2018 geeft De Familie van Nielie een 8! “Ik hou veel van orkesten, omdat er veel instrumenten tegelijk spelen, dat vind ik heel mooi klinken.”
Lees hier de hele recensie van Raùl

Zapp Theaterprijs 2018

tekst en regie: Josee Hussaarts | compositie: Rogier Bosman | spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux en Lena Stallinga | muziek: Het Nationaal Jeugd Orkest | decor en kostuums: Barbara Kroon | poppen: Siem van Leeuwen