Daria Bukvic

Daria Bukvic

Nobody Home

Daria Bukvic

Nobody Home

  • Vrijdag 8 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 8 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Ontroerende en kritische portretten
In 1989 worden ze geboren; een in Iran, een in Syrië en twee in Bosnië. In de daaropvolgende elf jaar vluchten ze allen naar Nederland. In 2009 ontmoeten ze elkaar op de toneelschool in Maastricht. In ‘Nobody Home’ vertellen ze hun onwaarschijnlijke levensverhalen. “De clichés worden gepareerd door de eigenheid van iedere acteur afzonderlijk, het drama door humor en hun spelplezier: hartverwarmend.” (de Volkskrant ****)

Extra informatie

Extra informatie

De voorstelling ‘Nobody Home’ is uitverkocht. U kunt zich op de wachtlijst zetten, dan bellen we u wanneer er kaarten retour komen. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de voorstelling op donderdag 7 april in Stadskanaal.

‘Nobody Home’ is een ontroerend, kritisch en humoristisch portret van een jonge generatie gevluchte theatermakers die in het theater hun thuis proberen te vinden. De voorstelling werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival 2015 en behoorde daarmee tot de elf beste voorstellingen van seizoen 2014-2015!

“Alles mooi in balans in deze heldere regie van Bukvic. (…) Hartverwarmend.”

★★★★ de Volkskrant

“De toon blijft een voorstelling lang licht, inclusief gekke dansjes en liedjes. Maar veel verhalen komen als mokerslagen aan.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Gevieren weten ze verdomd goed waar ze het over hebben. Want het is boven alles hun eigen verhaal dat ze hier komen vertellen. Niet larmoyant opgeklopt, maar met de swingende twist van hun verbeeldingskracht. Het levert sterk toneel op.”

★★★★ Theaterkrant

concept en regie: Daria Bukvić ∙ tekst en spel: Vanja Rukavina, Majd Mardo en Saman Amini ∙ tekstuele bijdragen: Simon Weeda ∙ coach: Eric de Vroedt