Charley Crockett

Charley Crockett

Charley Crockett

  • Zaterdag 16 september 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

TakeRoot-alumnus Charley Crockett ontwikkelde zijn karakteristieke ‘Gulf Western’ stijl door invloeden van country, blues, soul, cajun, R&B en andere Amerikaanse rootsstijlen te combineren. En dit ging niet onopgemerkt. Zo noemde Rolling Stone hem een “must-see live performer”, beschreef CMT hem als een “force to be reckoned with” en NPR Music omschreef zijn unieke muziekstijl als “very 21st century and very vintage”. Wanneer Crockett zijn microfoon in handen neemt, is er geen verwarring mogelijk.

In het najaar van 2022 bracht Charley Crockett zijn meest recente album The Man From Waco uit. Deze plaat stond 10 weken lang op nummer 1 in de Americana Albums hitlijst en haalde #2 op de Rolling Stone’s Best Country and Americana Albums van 2022. Ook ging hij met dit album op een grotendeels uitverkochte tour door Amerika en een volledig uitverkochte tour in Europa.

TakeRoot presents

TakeRoot presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer