Cabaret Carrousel

Cabaret Carrousel

m.m.v. Bert Visscher en Arno v/d Heyden

Cabaret Carrousel

m.m.v. Bert Visscher en Arno v/d Heyden

  • Zondag 13 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 13 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Het cabaretfeest van het jaar!
Tweemaal eerder presenteerden Bert Visscher en Arno van der Heyden een cabaretmarathon in de Stadsschouwburg Groningen. Op zondag 13 december doen zij dit opnieuw onder de noemer Cabaret Carrousel. Een 12 uur durend non-stop feest van de lach. We beginnen net na het ontbijt en gaan door tot ‘s avonds laat.

Ontbijt Cabaret Carrousel

Ontbijt Cabaret Carrousel

Voorafgaand aan de Cabaret Carrousel kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. U kunt uw kaarten direct meebestellen met de kaarten voor de Cabaret Carrousel of bestel hier uw kaarten à €10,-.

Diner Cabaret Carrousel

Diner Cabaret Carrousel

Tijdens de Cabaret Carrousel kunt u ook genieten van een 3 verschillende diners: Boeuf Bourguignon, Quiche, Salade van gekonfijte canard. Bestel hier alvast uw diner

Voorverkoop seizoen 2015-2016
Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee >Gelijk bestellen. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Voorverkoop seizoen 2015-2016 Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee >Gelijk bestellen. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Geen Agenda abonnee? > Bestellen kan via dit formulier

Ruim twintig cabaretiers zetten in december koers naar Groningen. Grote namen als Lebbis, Van der Laan & Woe, André Manuel, Sanne Wallis de Vries en Daniël Arends, maar ook aanstormende talenten bieden we graag een podium. Denk aan Peter Pannekoek, bekend van zijn wekelijkse conference in ‘De Wereld Draait Door’. Of  aan Pieter Jouke, die volgens de viersterrenrecensie in NRC Handelsblad “het alternatief voor taalkunstenaars Herman Finkers en Kees Torn is”. Of aan Matroesjka, hét technocabaretduo van Nederland dat in 2014 op beestachtige wijze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival won. En laten we vooral Eva Crutzen niet vergeten, die volgens Het Parool “uitelkaar knalt van het talent” en werd genoemd als een van de beste vijf cabaretacts van 2014. Oh, en natuurlijk de dames Yentl en de Boer, de kersverse winnaars van de Annie M.G. Schmidtprijs 2014.

Zorg dat u er snel bij bent, zodat u verzekerd bent van een plekje tijdens dit cabaretfeest van het jaar!

Presentatie: Bert Visscher en Arno van der Heyden. Met o.a. (o.v.b.) André Manuel, Anne Jan Toonstra, Anuar, Daniël Arends, Eva Crutzen, Fuad Hassen, Jan Rot, Jasper van Kuijk, Kamagurka, Kasper van Kooten, Kirsten van Teijn, Lebbis, Matroesjka, Nathalie Baartman, Op sterk water, Peter Pannekoek, Peter van Rooijen, Pieter Jouke, René van Meurs, Samba Schutte, Sanne Wallis de Vries, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer