Cabarestafette

Cabarestafette

Cabarestafette

  • Vrijdag 13 december 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 13 december 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Zappen langs jong cabarettalent
Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en wie weet dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom dan naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts, een virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ is een prikkelende avond sowieso gegarandeerd. Cabarestafette geeft jonge talenten de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Bekende cabaretiers die ooit deelnamen zijn o.a. Bert Visscher, Theo Maassen en Jochem Myjer.

In Groningen zijn de volgende cabaretiers te zien:
De Partizanen

Winnaars van de jury- én publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2013. “Thomas Gast en Marijn Scholten zijn een aantrekkelijk en energiek duo. Hun voorstelling bestaat uit een aaneenschakeling van geestige scènes”, aldus de jury.

Eva Crutzen
U kunt Eva Crutzen kennen van de televisieprogramma’s ‘Rekenroos’, ‘Snuf de Hond en de ijsvogel’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast stond zij op vele festivals. In 2012 won ze de publieksprijs op het concours om de Wim Sonneveldprijs met haar eerste cabaret-programma ‘Hoogtevrees’.

Martijn Koning
Martijn Koning is sinds 2006 lid van de Comedytrain. Hij combineert snedige one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert hij door de wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Daarnaast schrijft hij teksten voor televisieprogramma’s zoals ‘Dit was het nieuws’.