BLOF

BLOF

Theatertour 2020

BLOF

Theatertour 2020

  • Maandag 22 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 22 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start of event
  • (Times are subject to change)

De Grote Zaal van De Oosterpoort zal een zee van deinende en meezingende bezoekers veranderen. De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat er in Nederland te bereiken valt: bijna veertig Top-40-hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome én een eigen festival. Toch klinkt het viertal anno nu gretiger dan ooit en ook aan inspiratie is er geen gebrek. Het succes bewijst dat BLØF nog steeds mensen weet te raken. Na de bombast in de clubs en festivals is het nu tijd voor intimiteit. De band keert terug naar de oorsprong, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor details.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Evenement geannuleerd

Evenement geannuleerd

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit concert niet doorgaan.

Kaartkopers hebben een mail met meer informatie over onze retourmogelijkheden ontvangen.

Van langzame start tot enorme acceleratie

BLØF werd opgericht in 1992, maar het zou tot 1998 duren voor het grote publiek na Liefs uit Londen de band omarmt om vervolgens nooit meer los te laten. Sindsdien gaat elke single en langspeelplaat steevast als een komeet door de charts. Zo’n 15 albums heeft de band nu op haar palmares en op een uitzondering na eindigen die op de hoogste positie van de Album Top 100 en kunnen de mannen om de haverklap een nieuwe platina-plaat in hun galerij ophangen.

”AAN is classic Bløf, maar toch net even anders.” Lees hier de volledige albumrecensie door OOR.

Nieuw materiaal?

Het laatste album AAN (2017) behaalde de gouden status en het nummer Zoutelande brak vele records en zorgde voor de langverwachte doorbraak bij onze zuiderburen. Het lijkt bijna onmogelijk dit succes te overtreffen, maar de band zit onder het motto ‘smaakt naar meer’ alles behalve stil. ”Er komen sowieso wel twee nieuwe singles. Een album zit er nog niet in, dat gaat in 2020 komen”, aldus de mannen. Wie weet met wat voor nieuw materiaal de mannen van BLØF ons zullen verrassen…

Enkel vrije zitplaatsen beschikbaar