Antoon

Antoon

Powered by Simplon

Antoon

Powered by Simplon

  • Woensdag 30 maart 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:30 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Met ‘Hyperventilatie’ scoorde de 19-jarige Antoon begin dit jaar een platina-hit en kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Een grote fanschare en miljoenen maandelijkse streams resulteerden in een overvolle festivalagenda, waarvan de meeste shows door bekende redenen niet doorgingen. Nu staat Antoon in de startblokken om live los te gaan!

Als leraar van de Herman Brood Academie ontdekte Big2, lid van The Opposites, dat het multi-talent Antoon alles in huis heeft: muzikaal, creatief en met een natuurlijke aantrekkingskracht op het publiek. Met zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ laat Antoon zien dat hij de regisseur is van zijn eigen succes; hij produceert zijn eigen beats, schrijft zijn teksten en zingt al zijn tracks. Daarnaast heeft hij een uitgesproken mening over de art direction van bijvoorbeeld zijn videoclips. Eind 2020 brachten Antoon & Big2 ook een gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uit. Daarna volgde nog diverse singles waarvan er drie in de TOP50 staan. In 2021 beleeft Antoon zijn definitieve doorbraak, een popicoon is in de maak.

Support: Joël Domingos

Joël Domingos (1995) is een zanger, rapper en producer. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek vol invloeden uit onder meer r&b, soul en hiphop. Al die vleugjes uit andere genres weet hij te vermengen tot een nieuwe, eigenzinnige stijl. Met soulvolle zang, fijne pophooks, hip-hop flows en authentieke Kaapverdiaanse ritmes, weeft Joël een tapijt van harmonie.