Anne-Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Anne-Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Het oog van de storm

Anne-Wil Blankers, Hans Croiset e.a.

Het oog van de storm

  • Woensdag 12 januari 2022
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Florian Zeller is een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. Na het succesvolle De Vader en de komische voorstelling De Waarheid wordt er opnieuw een toneelstuk van het Parijse wonderkind op de planken gezet, door topacteurs als Hans Croiset, Anne-Wil Blankers en Johanna ter Steege.

André en Madeleine zijn ruim vijftig jaar gelukkig getrouwd. Hij was ooit succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig. Zij is altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Tijdens een weekend met hun dochters voelt het anders dan normaal in huis. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis is. Maar wie is er overleden?

Inleiding om 19:15

Inleiding om 19:15

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Kaarten à € 2,75 je meebestellen bij je bestelling of apart bestellen wanneer je al kaarten hebt.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Anne-Wil Blankers e.a. verplaatst van 11 april 2021 en naar 12 januari 2022.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl

Tekst Florian Zeller Vertaling Laurens Spoor Regie Agaath Witteman Met Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw en anderen