Alamo Race Track

Alamo Race Track

speelt Black Cat John Brown

Alamo Race Track

speelt Black Cat John Brown

  • Zondag 28 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Black Cat John Brown is terug! Het klassieke album van Alamo Race Track krijgt een RE-issue op hoogwaardig vinyl en deze verschijnt op 12 mei. En dus kunnen we zeggen dat Alamo Race Track weer leeft. En hoe! De band rondom Ralph Mulder uit Winschoten staat op scherp, zo bleek op ESNS waar Alamo zich terug presenteerde met een kort, fonkelend optreden, compleet met een trits nieuwe tracks. Verwacht later dit jaar een nieuw album (hun vijfde), maar eerst viert het kwartet de comeback van Black Cat John Brown met een aantal exclusieve en intieme shows waar BCJB integraal wordt gespeeld.

Black Cat John Brown verscheen voor het eerst in 2006. Het titelnummer ging toentertijd via YouTube viraal, dankzij een video-opname van een kleedkamer-sessie in de Utrecht Tivoli tijdens het tweede lustrumfeest van Excelsior Recordings. Behalve BCJB staan ook indie-hits als The Northern Territory en Stanley vs Hannah op de plaat, die voor de gelegenheid is voorzien van een hoestekst van Gijsbert Kamer.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer