Nieuwe namen TakeRoot Downtown

Nieuwe namen TakeRoot Downtown

Nieuws

De cijfers dalen, de eerste stappen om back to normal te gaan zijn gezet. Een goed moment dus om je op te hoogte te stellen van het laatste nieuws over TakeRoot, het jaarlijkse festival voor Past, Present & Upcoming American Music. Op zaterdag 6 november vindt in Groningen de 23e editie plaats. Ditmaal is niet De Oosterpoort het epicentrum van de roots en americana, maar de Groningse binnenstad. Ongeveer vijftien voornamelijk Noord-Amerikaanse acts spelen verdeeld over vijf locaties: de Stadsschouwburg, Grand Theatre, Huize Maas, Der Aa-theater en de Lutherse Kerk. Plekken die op slechts enkele minuten loopafstand van elkaar liggen.

In mei maakten we de eerste vier grote namen bekend die op 6 november naar TakeRoot Downtown komen. Inmiddels hebben nog vijf andere acts hun handtekening geplaatst: Thomas Gabriel, Native Harrow, The Ghost Of Paul Revere, Natalie Bergman en David Keenan. Eerder waren bevestigd: Courtney Marie Andrews, Damien Jurado, The Colorist Orchestra & Howe Gelb en Black Lips.

En dat is natuurlijk nog niet alles, dus houd takeroot.nl en de social media in de gaten voor updates over het programma van en meer informatie over TakeRoot Downtown.

Kaartverkoop via deze link