Voorstellingen in de voorjaarsvakantie

Voorstellingen in de voorjaarsvakantie

Nieuws

Urenlang in de auto zitten op weg naar wintersport? Welnee joh! We verwelkomen je deze vakantie graag met de leukste voorstellingen. Waan je even in een andere wereld en droom lekker weg in ons theater.

Help, Helicopterouders! (8+) -

Help, Helicopterouders! (8+) -

Hilarisch herkenbaar theater over de onvermijdelijke tragiek van goedbedoeld ouderschap – vanuit het perspectief van de héle familie.

> MA 19 FEB, Stadsschouwburg 

Emoji Explosie (8+) - HNTjong

Emoji Explosie (8+) - HNTjong

Intieme voorstelling voor iedereen die soms extreem veel, en soms onwijs weinig voelt. “Jeugdvoorstelling Emoji Explosie barst van de hartverwarmende momenten.” – Parool

> WO 21 FEB, Machinefabriek 

Lucky Luuk (4+) - Meneer Monster

Lucky Luuk (4+) - Meneer Monster

Meneer Monster, maker van bekroonde voorstellingen als De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut, presenteert een theaterknaller van jewelste vol fysieke humor en handgemaakte special effects.

> DO 22 FEB, Machinefabriek

Pech (8+) - George & Eran Producties

Pech (8+) - George & Eran Producties

Muzikale magisch-realistische familievoorstelling over een moedig meisje. “Scherpe verbeelding van ongelijkheid.” – Parool

> ZO 25 FEB, Machinefabriek

Voor welke leeftijd?
Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. We verzoeken al onze bezoekers vriendelijk ons advies te volgen.