Voorstellingen in de kerstvakantie

Voorstellingen in de kerstvakantie

Nieuws

Urenlang in de auto zitten op weg naar wintersport? Welnee joh!  We verwelkomen je deze vakantie graag met de leukste voorstellingen. Waan je even in een andere wereld en droom lekker weg in ons theater! Of kom juist lekker zingen en dansen bij My First Festival met Claude en Donnie!

My First Festival (vanaf 2 jaar)

My First Festival (vanaf 2 jaar)

Het allerleukste festival voor kinderen met o.a. Claude & Donnie. Speciaal voor jou (én een heleboel andere kinderen) is De Oosterpoort op deze dag omgetoverd tot één groot festivalterrein en is er de hele dag van alles te doen. Meezingen met en dansen op muziek van de artiesten, muziektheatervoorstellingen, glittertattoos en meer.

> VR 29 december, SPOT/De Oosterpoort

Introdans - Swan Lake

Introdans - Swan Lake

Introdans maakt een nieuwe, eigentijdse interpretatie van de geliefde klassieker Het Zwanenmeer. Op de majestueuze en ontroerende muziek van Tsjaikovski schitteren de dansers in een groots gemonteerde, levendige voorstelling, met een imponerend decor.

> VR 29 december, SPOT/Stadsschouwburg

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes (10+)

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes (10+)

Een nieuwe wervelende voorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren. Broodkapje en een stuk of zeven geitjes (10+) is een leuke show voor de hele familie!

> DI 2 & WO 3 januari, SPOT/Stadsschouwburg

Meester Kikker (5+)

Meester Kikker (5+)

Meester Kikker is een gloednieuwe mjoesikal, naar het boek van Paul van Loon. Na het succes van het boek en de film brengt De Grote Haay het spannende en grappige verhaal naar het theater!

> DO 4 januari, SPOT/Stadsschouwburg

Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)

Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)

Buurman & Buurman wisten afgelopen seizoen de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater. De mannen gaan verhuizen en dus moet er van alles en nog wat gebeuren. Als dat maar goed gaat…

 > ZA 6 januari, SPOT/Stadsschouwburg

Voor welke leeftijd?
Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. We verzoeken al onze bezoekers vriendelijk ons advies te volgen.