Arjen Lubach, Alex Ploeg en Bert Visscher naar Stadspark Live

Arjen Lubach, Alex Ploeg en Bert Visscher naar Stadspark Live

Nieuws

De Groningse cabaretiers Arjen Lubach, Alex Ploeg en Bert Visscher delen het podium van Stadspark Live met Sting, Anouk en The Specials. Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie van Stadspark Live plaats. Naast de eerder aangekondigde zes acts waaronder Sting, Anouk en The Specials, geven Arjen Lubach en Alex Ploeg een performance. De presentatie van het evenement in het Stadspark, met live muziek van de bovenste plank, is in handen van de onnavolgbare Bert Visscher.

Bert Visscher schept orde in zelfgecreëerde chaos

Bert Visscher doet al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Tijdens zijn voorstellingen neemt hij het publiek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur, probeert hij te redden wat er eigenlijk niet meer te redden valt. Op 22 juni zal de Groningse cabaretier het hoofdpodium hosten, op de voor hem kenmerkende energieke manier. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen on­uitputtelijk.

 Een tripje door de jeugdherinneringen van Arjen Lubach

Sinds zijn televisieprogramma Zondag met Lubach geniet de in Lutjegast geboren presentator en cabaretier Arjen Lubach wereldfaam. Zijn Trump-video werd gedeeld door CNN en New York Times en werd wereldwijd meer dan 30 miljoen keer bekeken. Aan het Stadspark heeft de van origine Groninger tv-persoonlijkheid vele mooie en minder mooie herinneringen. Zo werd hij afgewezen door een meisje in het Stadspark Paviljoen, op het klassenfeest van zijn middelbare school. Maar herinnert hij zich nog als de dag van gisteren hoe hij in juni 1999 uit zijn raam hing om een glimp van The Rolling Stones op te vangen, tijdens hun legendarische concert op de drafbaan.

Alex Ploeg vuurt rake grappen en betoverende liedjes op je af
De in Haren opgegroeide Alex Ploeg won vorig jaar de Publieksprijs Cameretten en werd in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedytalent van 2018. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Alex Ploeg vuurt tijdens Stadspark Live in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af.

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark. Met Arjen Lubach, Alex Ploeg, Bert Visscher en niemand minder dan poplegende Sting, Neerlands’ trots Anouk, The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues is de line-up voor Stadspark Live compleet. Dat wordt genieten in het gras voor iedere muziekliefhebber op 22 juni. De kaartverkoop is gestart.