Stadspark Live

Stadspark Live

Stadspark Live

  • Zaterdag 20 juni 2020
  • SPOT Groningen
  • 13:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Op 20 juni 2020 vindt de tweede editie van Stadspark Live plaats op de drafbaan van het Stadspark in Groningen. Na The Script, Kensington, Iggy Pop en Passenger is Rag’n’Bone Man ook aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop voor Stadspark Live is gestart en gaat via Ticketmaster en stadsparklive.nl.

FB_BANNER

Hij is bekend van zijn stem met diepe bariton. De Engelse neo-blues en soul singer-songwriter Rory Graham, beter bekend als Rag’n’Bone Man, brak in 2018 wereldwijd door bij het grote publiek met zijn hit en gelijknamige album Human, waarvoor hij meerdere Europese awards in ontvangst mocht nemen. Een jaar later volgt de monsterhit Giant met Calvin Harris, die inmiddels meer dan 3,5 miljoen keer gestreamd is op Spotify.

Of je nu fan bent sinds het eerste uur toen hij de MC was bij de Britse hip-hop drum’n’bass crew The Rum Commitee, sinds zijn eerste bluesy soloplaten Bluestown, Wolves en Disfigured of hem ontdekt hebt door zijn radiohits. Dat Rag’n’Bone man je op Stadspark Live omver zal blazen met zijn vocalen is duidelijk.

SPL_socials

Met The Script is wederom een band van wereldformaat binnengehaald. Onlangs kwam hun zesde studio-album, Sunsets & Full Moons, uit en kwam meteen in de top tien van de Nederlandse albumcharts. In maart staan de Ieren maar liefst twee maal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast werk van hun nieuwe album, waaronder single The Last Time, kunnen we van de band een hoop hits verwachten die iedereen kan meezingen; denk aan Hall Of Fame, Rain, If You Could See Me Know en Superheroes.

De zegetocht van Kensington door Nederland lijkt niet te stoppen. Na talloze uitverkochte Ziggo Domes, zelfs een Johan Cruijff ArenA en nagenoeg elke club in Nederland te hebben plat gespeeld mogen we de stadionband met trots ontvangen op het podium van Stadspark Live. De nieuwe single What Lies Ahead van het in november uitgebrachte album Time is nu al meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dat belooft wat op 20 juni.

Er is een reden waarom velen Iggy Pop de ‘godfather of punk’ noemen. Er is bijna geen punkband te vinden die zich niet door Iggy en zijn band The Stooges heeft laten inspireren. Iggy Pop staat wereldwijd bekend als een van de meest energieke podium performers aller tijden. Zijn iconische solo-album Lust for Life dateert uit 1977, maar zijn fans beslaan alle generaties. Een must-see dus voor iedereen die naar Stadspark Live komt.

Begonnen als straatmuzikant, wordt Passenger nog altijd geprezen om zijn steengoede onemanshow in zalen en theaters over de hele wereld. Na een tour met Ed Sheeran kwam zijn doorbraak en met de single Let Her Go kon niemand nog om de troubadour heen. Ook Groningen niet komende zomer.

Naast deze 5 acts wordt binnenkort nog 1 naam aangekondigd om het muzikale programma rond te maken voor Stadspark Live 2020.

Eén podium, zes populaire acts, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen opnieuw de ingrediënten van Stadspark Live voor een prachtige dag in het Groningse Stadspark.

Voor dit evenement zijn ook Tickets De Luxe verkrijgbaar. Deze bieden naast toegang tot Stadspark Live een ware VIP beleving inclusief o.a. dranken, hapjes, een VIP deck en parkeerplaats dichtbij het terrein. Kijk voor meer info op: www.stadsparklive.nl.