Het Zuidelijk en Nieuw Utrechts Toneel

Het Zuidelijk en Nieuw Utrechts Toneel

Ouds en Nieuws Show 2015

Het Zuidelijk en Nieuw Utrechts Toneel

Ouds en Nieuws Show 2015

  • Vrijdag 11 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 11 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Verrassende, satirische kijk op de merkwaardigste berichten uit de actualiteit
Bent u hard toe aan een verfrissend alternatief voor de aloude oudejaarsconference? Dan is de ‘Ouds & Nieuws Show’ precies iets voor u. “Leuker dan De Lama’s ooit waren, scherper dan ‘Dit Was Het Nieuws’ en net zo schrijnend als het beste uit Koefnoen: gaat dat zien”, aldus de Theaterkrant. Na de uitverkochte zalen en juichende recensies van vorig jaar wordt ook eind 2015 een hyperactuele satirische theatershow voor u neergezet. Geen eenzame cabaretier die wat grappen de zaal in smijt, maar een afgeladen podium met een aanstormende generatie acteurs, schrijvers en muzikanten.

Decemberactie: 4 kaarten voor de prijs van 2!

Decemberactie: 4 kaarten voor de prijs van 2!

De feestdagen komen er weer aan. Tijd voor cadeautjes dus! Bekijk hier alle voorstellingen in de Decemberactie. Vul bij uw bestelling de actiecode ‘december’ in.

Speciaal voor deze tournee schrijft de Orde over elke dag van het jaar één tekst. 365 scènes, liedjes, sketches, columns en gedichten om zo tot het meest complete jaaroverzicht aller tijden te komen.

“Leuker dan De Lama’s ooit waren, scherper dan Dit Was Het Nieuws en net zo schrijnend als het beste uit Koefnoen: gaat dat zien!”

★★★★ Theaterkrant

“Een nooit eerder ervaren sensatie. Topavond!”

Brabants Dagblad

concept: Greg Nottrot en Oscar Kocken, met: Oscar Kocken, Greg Nottrot, Daan Windhorst, Marcel Osterop, Michiel Lieuwma, Jibbe Willems, Mark Kraan, Wilko Sterke, Frank van Kasteren, Anne Punt, gastacteurs en -schrijvers: Benjamin Moen, John Buijsman, Peter Heerschop, Joke Tjalsma, Lucas de Man, Hanneke Hendrix, Sofie Tseng, Joep van Helden, Paul R. Kooij, Imke Smit, Bram Suijker, Lucas de Waard, Jeroen de Man, en vele anderen.
coproductie van Nieuw Utrechts Toneel en Het Zuidelijk Toneel